Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Breaking: Agüero kan blive tvunget til karrierestop

Nyheder - 12. november 2021




Ifølge Catalunya Radio kan Sergio Agüero blive tvunget til at stoppe karrieren som aktiv fodboldspiller. Som bekendt kunne han ikke gennemføre kampen mod Alavés som følge af vejrtrækningsproblemer og han blev straks kørt til hospitalet for at blive undersøgt.

Her kunne klubben efterfølgende bekræfte, at resultaterne viste en uregelmæssig hjerterytme og at han derfor skulle tage en pause fra fodbolden i mindst tre måneder. I disse tre måneder vil han blive undersøgt løbende for at fastsætte omfanget af situationen, men allerede nu er der nye meldinger, erfarer Catalunya Radio.



Således er problemer værre end først antaget og det kan tvinge Agüero ud i et karrierestop selvom der på nuværende tidspunkt ikke er truffet nogen definitiv beslutning. Agüero er 33 år og taget omstændighederne i betragtning er det ikke noget, som man tager chancer med - og derfor kan det altså ende brat for argentineren.

De seneste resultater fra Agüeros undersøgelser har ikke været positive og det er af den grund, at der opstår bekymringer om hvorvidt Agüero bliver nødt til at indstille karrieren. Helbredet kommer i forreste række og og lægerne vil fortsætte med at holde øje med den argentinske angriber for at se hvordan situationen udvikler sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Agüero kan blive tvunget til karrierestop

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder