Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sergio Agüero: Jeg brød fuldstændig sammen

Nyheder - 8. februar 2022




Sergio Agüero landede i FC Barcelona på en fri transfer sommeren 2021, men nåede kun at spille seks kampe for Barca. Først var han skadet, og da han endelig kom tilbage, gik det galt i en kamp mod Alavés, hvor han pludselig oplevede hjerteproblemer.

Siden blev han undersøgt og konklusionen var, at han måtte forlade fodbolden permanent og derfor stoppede han karrieren og sagde farvel til Barca før det overhovedet var blevet sjovt. På sin Twitch-kanal taler han ud om situationen og fortæller, at han har fået indopereret en chip, som lægerne kan følge med i.



- Jeg har en chip lige her (peger på hans brystkasse). Om natten kan man se, at den udgiver et lys. Jeg er som Iron Man, kom det ironisk fra Agüero før han talte videre:

- Det er skørt. Jeg har en chip lige her. Hvis der er uregelmæssig hjerterytme, så får lægerne besked. Jeg kendte til min fremtid en uges tid før, at jeg annoncerede den. Jeg blev advaret om, at jeg måske måtte stille støvlerne på hylden.

- Da lægerne fortalte mig, at jeg skulle stoppe min karriere, tog jeg til Abu Dhabi for at distrahere mig selv fra situationen. Jeg var rolig, da dagen kom, hvor jeg skulle annoncere mit farvel. Jeg stod sammen med præsident Laporta inden at vi gik ind til pressemødet og da jeg så min stol gennem tunnelen, brød jeg fuldstændig sammen og begyndte at græde. Jeg havde slet ikke lyst til at gå derud og sige farvel.

- Jeg ville ikke lade folk se mig græde, men Laporta sagde til mig, at jeg bare skulle være mig selv og gå ud og tale. Jeg tænkte i rolige baner og kom til mig selv igen.

- Da situationen opstod (mod Alavés) tænkte jeg ikke, at det var alvorligt. Jeg tænkte, at alt nok skulle gå. Men da jeg kom til sygehuset og de satte mig ind i et lille rum med en masse maskiner, som skulle overvåge mig, vidste jeg godt at det var mere alvorligt end jeg gik og troede.

- Efter to dage på sygehuset blev jeg meget nervøs. Når man bliver placeret i et rum til overvågning ved man, at noget ikke er, som det skal være. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergio Agüero: Jeg brød fuldstændig sammen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder