Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Kun Agüero stopper karrieren

Nyheder - 15. december 2021




Så er det bekræftet. Det som der var frygtet, er nu en realitet, som ikke var til at undgå. Sergio Agüero stopper sin fodboldkarriere i en alder af 33 år som følge af en uregelmæssig hjerterytme der har forhindret ham i at spille videre. Det bekræfter han selv.

Kun Agüero med tårer i øjnene taler
- Dette pressemøde er for at fortælle, at jeg har besluttet mig for at stoppe med at spille fodbold. Jeg tog beslutningen for 10 dage siden, men jeg vil fortælle alle, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, men der var ingen håb. Jeg er utrolig stolt over min karriere og glad. Jeg har altid drømt om at spille fodbold siden jeg var fem år.

- Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til Europa, så jeg vil gerne sige tak til alle. Uanset om hvor jeg har trænet. Atletico tog en chance med mig. Alle ved, hvad jeg føler for City og jeg gjorde alt, jeg kunne i klubben. Og alle her i Barca har været fantastiske.

- Det er en hård tid for mig. Den sværeste beslutning, som jeg har skulle træffe i mit liv. Det er et helbredsproblem, og det er den bedste beslutning for mig. Lægerne fortalte mig, at det var det bedste at stoppe.

- Jeg føler altid, at jeg har givet mit bedste. Og jeg vil gerne takke mine holdkammerater, som har hjulpet mig med at vokse. Jeg forlader fodbolden med oprejst pande.

- Tak til alle.



Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Kun Agüero stopper karrieren

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder