Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sergio Agüero bremser sin egen løn i Barca

Nyheder - 20. december 2021




Sergio Agüero var fyldt med tårer da han i sidste uge satte sig i stolen på Camp Nou og bekræftede, at han desværre må stoppe sin aktive fodboldkarriere som følge af en hjerteproblemer, der pludseligt opstod i en hjemmekamp mod Alavés.

Siden har Agüero været i de bedste hænder og man har fuldt hans hjerteproblemer tæt og den eneste udvej for ham har været at stoppe fodbolden. Den anbefaling tog han altså imod og i onsdags kunne han så bekræfte, at det desværre er slut med at spille fodbold. Derudover viste han sig også fra en utrolig flot side.



Agüero stod egentlig til at kunne hæve løn i Barca frem til sommeren 2023, men han har meddelt klubben om, at han slet ikke ønsker at modtage løn og heller ikke for denne sæson - kun en del af lønnen, som kan dække lægernes løn, der har stået ham nær i denne tid. Selvom Agüero allerede med sit skifte gik langt, langt ned i løn i Barca, så er det absolut en god ting for Barca, at Agüero ikke ønsker sin løn udbetalt. Klubben kan bruge hver en krone i disse dage og med Agüeros forståelse for klubbens situation kan han klappe sig selv på skulderen for den gestus.

Med Agüeros stop betyder det desuden også at klubben nu kan registrere Dani Alves. Egentlig ville klubben kun kunne registrere Dani Alves til januar såfremt man fik solgt en spiller - hvilket helt sikkert sker - men uden Agüero på lønningslisten får man lidt råderum og det udnytter man nu til at registrere Dani Alves, som kan spille med fra det nye år. Altså er han ude i morgen mod Sevilla, men i kampen efter - som er 2. januar ude mod Mallorca - vil Alves kunne spille med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergio Agüero bremser sin egen løn i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder