Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Agüero slår sin fremtid fast i morgen

Nyheder - 14. december 2021




En absolut kedelig nyhed er i dag kommet fra FC Barcelona. Klubben meddeler, at Sergio Agüero i morgen klokken 12 vil dukke op på Camp Nou for at holde pressemøde og fortælle om sine fremtidsplaner. Dermed er det endegyldigt, at han vil bekræfte, at han stopper karrieren.

Sergio Agüero gik i græsset i en ligakamp mod Alavés med vejtrækningsproblemer og blev siden undersøgt på et nærliggende hospital. Her kunne lægerne konkludere en uregelmæssig hjerterytme og Agüero har lige siden været under observation og lagt fodboldstøvlerne på hylden - for en stund.



I første omgang var det ikke for at stoppe karrieren, men han blev anbefalet at stoppe med at spille fodbold i et par måneder for at forstå omfanget af hjerteproblemerne. Nu bekræfter Barca så at Agüero i morgen vil tale ud om sin fremtid - og det vil han kun fordi, at han vil bekræfte sit karrierestop.

Barca bekræfter ikke direkte, at Agüero stopper karrieren. Efter en flot og gloværdig karriere ønsker klubben at Agüero selv skal fortælle om sin beslutning.

Pressemødet afholdes i morgen onsdag den 15. december klokken 12.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Agüero slår sin fremtid fast i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder