Annonce


Annonce

Annonce

Laporta: Pedris skade er ikke brudt op igen

Skader - 20. november 2021
Sent i aftes kunne catalanske TV3 pludselig melde, at Pedris skade for anden gang var brudt op og at han måtte sidde ude i yderligere en måned. Det var triste nyheder, da han slet ikke er kommet i gang i denne sæson på grund af skader.

Men nu kan Joan Laporta fortælle, at der ikke er tale om, at skaden er brudt op, men simpelthen fordi at lægerne vurderer, at Pedri skal have mere tid før han bliver meldt klar. Det er en af de efterlyste ting under Ronald Koeman - at spillerne kommer i spil før de overhovedet er klar.

- Pedri har ikke lidt et tilbagefald. Det er blot lægerne som mener, at de skadede spillere ikke skal skynde sig tilbage. Vi ønsker ikke at forcere hans comeback. Denne type skader tager tid og tålmodighed, fortæller Laporta ifølge Cadena SER.

Det må derfor betyde, at Pedri nok er ude i længere tid, men udelukkende for at sikre, at han er klar til kamp når han så endelig kommer tilbage. Hvornår han er tilbage vides på nuværende tidspunkt ikke, men taget de seneste historier i betragtning er en måned nok reelt set hvad Pedri må vente endnu før han kan blive bragt i spil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Pedris skade er ikke brudt op igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder