Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Bayern München vil forgylde Pedri!

Transfermarked - 22. november 2021
Medie: Bayern München vil forgylde Pedri!

© Getty Images


I dag blev unge Pedri kåret som årets Golden Boy for sine præstationer i løbet af 2021. Godt nok har han været skadet det meste af indeværende sæson, men han tiltrækker sig alligevel en enorm interesse og nu erfarer mediet AS, at Bayern München har set sig lune på Barcas stjerneskud.

Det er ikke længe siden, at Barca kunne forlænge med Pedri og udstyre ham med en frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner, men det afholder ikke en interesseret klub at gå i forhandling. Barca kan afvise og henvise til frikøbsklausulen, men omvendt kan Barca også indgå i forhandling såfremt de har interesse i at sælge Pedri.

Barca er dog næppe interesseret i at sælge Pedri. Med sine præstationer og unge alder taget i betragtning ligner han en klar spiller for klubbens fremtid sammen med blandt andet Gavi og Ansu Fati, men det afholder altså ikke Bayern München i - måske - at komme med et bud.Mediet erfarer således, at Bayern München er klar til at firedoble Pedris løn og dermed vil han kunne trække langt flere penge ud af banken hver uge end han gør i disse dage i Barca - selv efter sin kontraktforlængelse. Forskellen på økonomien mellem de to klubber er da også enorm og derfor arbejder Barca på at forhandle lønnen ned hos adskillige spillere og kan ikke tilbyde mere i løn.

Udover, at Barca ikke er interesseret i at sælge Pedri, så er Pedri selv næppe interesserede i at skifte. Han har altid drømt om at spille i Barca og i dag fungerer han som stamspiller når han er klar og klubben har netop satset stort på ham ved at forlænge hans kontrakt. Så for nu må Bayern München efter alt at dømme kigge en anden vej.

Bayern München er ifølge AS interesseret i at hente Pedri allerede nu til januar eller når sæsonen slutter til sommer. Derudover vil de gøre ham til klubbens dyreste spiller. Om der kommer tryk på rygterne må tiden vise.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder