Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta: Dembélé kan give meget mere endnu

Transfermarked - 2. december 2021




Lige nu og her ligner Ousmane Dembélé en spiller, som er på vej videre fra Barca. Han har ikke tænkt sig at acceptere Barcas seneste kontraktudspil og med en kontrakt løbende frem til sommer ligner det altså at enderne ikke kan mødes. Dembélé kræver en højere løn.

I og med at Dembélés bagland mener, at Dembélé i fremtiden vil være en kandidat til Ballon d'Or, så kræver de også en løn ud fra det. Men i Barca er man begrænset hvad angår økonomiske midler og da det ikke virker sandsynligt, at Barca øger deres løntilbud til franskmanden, så kan han altså være på vej ud af klubben.

Joan Laporta dukkede op til et interview med catalanske TV3, og her kom han bl.a. ind på Dembélés situation.

- Han kan blive en nøglespiller for os hvis vi kan få ham til at blive. Det er meget vigtigt. Vi tror på, at han kan give meget mere til Barca end hvad han har givet hidtil, forklarede Laporta.

Her er der naturligvis tale om, at Dembélé har været begrænset til at toppræstere på grund af de mange skader. Klubben tror dog på bedre tider og mener, at Dembélé har endnu mere at byde ind med. Laporta kom også ind forbi muligheden for at købe spillere til januar:

- Vi kan ikke ignorere, at der er et lønloft og i Barca er det meget stramt. For at vi kan hente spillere, skal vi sikre, at den samlede lønudgift falder og det gør den ved at vi sælger nogle spillere, var kommentaren fra Laporta. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Dembélé kan give meget mere endnu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder