Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Umtiti skal erstatte Kjær i AC Milan

Transfermarked - 4. december 2021
Medie: Umtiti skal erstatte Kjær i AC Milan

© Getty Images


Simon Kjær, der i mandags ved Ballon d'Or-ceremonien blev hyldet for sin helteindsats i forbindelse med Christian Eriksen kollaps, har netop ladet sig operere og er nu ude i længere tid. I den forbindelse leder AC Milan efter en ny mand til midterforsvaret og lige nu peger pilen på Samuel Umtiti.

Umtiti var stærk i sin første sæson i Barca og fulgte godt op i sæsonen efter, men siden har skader slået ham omkuld og han har nærmest ikke haft ro til at komme tilbage igen. Nu er han klar og har været det længe, men han får ingen spilletid og Xavi har ham ikke umiddelbart i sine planer. Derfor er Barca åbne for at sælge ham.Udover, at Umtiti ikke er en del af Xavis planer, så løber Umtiti også rundt og hæver en høj løn. Det var med til at han afviste samtlige tilbud, der kom ind af døren i sommers, hvor klubben ellers gjorde meget ud af at han skulle sælges. Han afviste dog tilbuddene og nu håber Barca, at han til januar endelig accepterer, at han skal skifte og kommer videre i karrieren.

AC Milan-træner Stefano Pioli har ifølge Sport givet ledelsen i Milano-klubben en liste over mulige erstatninger for Simon Kjær og her er Umtitis navn også på. Så nu håber man på i Barca, at AC Milan banker på døren og ønsker at forhandle omkring Umtiti. Barcas håb er, at franskmanden forlader klubben i næste måned.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder