Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ilaix Moriba vil tilbage: Har kontaktet Barca

Transfermarked - 21. december 2021




Ilaix Moriba havde næppe forventet, at han skulle stå i den situation, som han står i i dag, da han pludselig begyndte at bryde igennem på Barcas førstehold. Han lignede en ung, stærk spiller, som var klar til at blive en del af førsteholdet, men så tog alt en drejning.

De lovende takter betød, at Barca var klar til at forlænge hans kontrakt, men Ilaix Moribas og hans bagland var uge efter uge utilfredse med Barcas økonomiske tilbud og til sidst fik han et ultimatum: Tag imod tilbuddet eller find dig en ny klub. I og med at han blev ved med at afvise, fik han ikke lov til at spille med hverken første- eller B-holdet.



Siden forlod han klubben og rykkede til tyske Leipzig, hvor han på ingen måde har slået sig selv fast. Der gik længe før han overhovedet fik spilletid og han har kun deltaget i to kampe i denne sæson. Det var absolut ikke, hvad han hverken havde håbet eller drømt om, og nu fortryder han inderligt at han afviste Barcas tilbud. Han vil nemlig tilbage, melder Gerard Romero fra RAC1.

Således skulle Ilaix Moriba have ringet Barca op og gjort sit ønske om et retur klart. Det er endnu uvist, om Barca har nogen intentioner om at tage Ilaix Moriba tilbage givet de omstændigheder han forlod klubben under. Overordnet set burde der dog ikke være tvivl: Han forlod klubben for at tjene flere penge og så får han næppe lov til at vende retur.

Tiden må dog vise om Barca kan se perspektiver i at trække Ilaix Moriba hjem igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ilaix Moriba vil tilbage: Har kontaktet Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder