Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavis hovedpine inden El Clásico

El Clasico - 10. januar 2022
Xavis hovedpine inden El Clásico

© Getty Images


Hvis det stod til Xavi, ville han naturligvis have alle mand i truppen fit for fight når Barca møder Real Madrid onsdag aften i Super Cuppen. Men det er ikke tilfældet og nu døjer han med en hovedpine: Startopstillingen giver næsten sig selv.

Xavi kan hverken overraske eller rotere særlig meget på grund af de mange afbud til kampen. I målet står Marc-André ter Stegen med al sandsynlighed mens Dani Alves kan se frem til endnu en startplads på højrebacken. I midterforsvaret spiller Piqué, men spørgsmålet er om Ronald Araujo bliver klar efter at han blev opereret i hånden. Eric Garcia er ude i fem uger og spiller ikke. Hvis Araujo ikke er klar, så bliver det Piqué og Lenglet.På venstrebacken er Jordi Alba selvskrevet mens man nok kommer til at se samme midtbane som mod Granada, hvor Nico og Gavi gør Busquets selskab. Frenkie de Jong forventes ikke at være klar til 90 minutters bold, så det bliver nok med en bænkplads til ham - i øvrigt måske sammen med Pedri og Ansu Fati.

Oppe i front er situationen meget anderledes. Ferran Torres er ikke indskrevet i truppen endnu, men kan stadig nå at blive det og kan derfor i sidste øjeblik blive spilleberettiget. Memphis Depay er kun lige kommet tilbage fra en skade og viste en trist præstation frem mod Granada i de minutter han fik. Luuk de Jong har scoret i to kampe i træk, så han må formodes at starte på toppen.

Dembélé lader til at være eneste mand, som er sikret oppe i front, men da Ez Abde igen er med, kan det få betydning for Luuk de Jongs plads såfremt Xavi ønsker at spille med Ferran Jutgla på toppen. Her er han helt klart bedre end ude på kanten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder