Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Araujo vil blive - men kræver mere

Transfermarked - 16. januar 2022
Araujo vil blive - men kræver mere

© Getty Images


Ronald Araujo og Barca har lagt i forhandlinger om en kontraktforlængelse længe, men indtil videre er der intet underskrevet. Araujos kontrakt udløber sommeren 2023, så der er lidt tid at løbe på endnu - men Barca skal til at få strikket et nyt tilbud sammen for at holde på uruguayaneren.

Araujo er ung og har vist sig som en pålidelig forsvarsspiller og det har gjort, at adskillige klubber - heriblandt fra Premier League - har udvist interesse i ham. Den interesse bruger Araujo til at kræve mere i løn hos Barca. Araujo er indforstået med Barcas økonomiske krise, men vil ikke være blandt de lavest lønnede i klubben hvis han skal forlænge sin kontrakt.Begge parter ønsker således at forlænge aftalen, men for Barca gælder det om at belønne Araujos gode arbejde ved at tilbyde ham en forbedret kontrakt hvilket også forventes. I første omgang har Araujo i hvert fald forklaret Barca, at han vil blive i klubben, men at han vil belønnes for sit arbejde.

Araujo har ikke tænkt sig at presse Barca til at tilbyde ham den højeste løn i truppen. Realiteten er, at han i disse dage vel nok er klubbens bedste centerback og derfor ønsker han en forbedret aftale hvis han skal skrive under på en ny aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

27 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
3 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
3 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
4 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
4 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
4 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
5 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
5 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
6 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
7 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder