Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Dembélé har spillet sin sidste kamp for Barca

Transfermarked - 16. januar 2022
Medie: Dembélé har spillet sin sidste kamp for Barca

© Getty Images


Det lader nu til at være slut. Ousmane Dembélé er fortid i Barca til sommer og indtil da skal han ikke forvente at få lov til at trække i Barca-trøjen igen og spille kamp for klubben. Det meddeler RAC1, som erfarer, at Dembélé nu har givet Barca besked om sin fremtid.

Angiveligt har Dembélé fortalt Barca, at han ikke har tænkt sig at acceptere tilbuddet, som klubben har lagt på hans bord. Det har gjort, at Barca nu har trukket tilbuddet tilbage og derfor lader klubben hans kontrakt udløbet til sommer. Der er ingen chance for at forlænge kontrakten længere. Barca stopper forhandlingerne her og nu.Derudover har klubben nedsat prisen på Dembélé således en potentiel interesseret klub kan købe ham her i januar. Sker det ikke, så har Barca allerede givet Dembélé besked om, at han ikke kommer til at spille flere kampe frem mod sommer, hvor han kan skifte gratis. Alt sammen sker som følge af, at Dembélé har krævet mere i løn end hvad Barca har kunne tilbyde ham.

Dembélé har naturligvis allerede tilbud på hånden, da han har under et halvt år tilbage af sin kontrakt og derfor må han frit forhandle med andre klubber. Her kan han se flere klubber tilbyde ham en højere løn end Barca har tilbudt ham, og det har han forsøgt at bruge mod Barca så klubben kunne forbedre kontrakttilbuddet. Den er Barca dog ikke hoppet på og klubben har nu trukket sit tilbud tilbage og kommunikeret til Dembélé, at han ikke skal forvente spilletid i resten af sæsonen.

Det er en ærgerlig situation, da Dembélé utvivlsomt besidder et enormt talent, men når han hæver sig selv over klubbens kritiske situation, så er der ingen anden vej end ud af døren. Klubben er netop nu ved at komme sig over den kritiske økonomiske situation og så hjælper det intet at give Dembélé en højere løn, end klubben kan bære. Af den grund er forhandlingerne nu brudt totalt sammen.Selvom Dembélé har været skadet i det meste af sin Barca-karriere, så har klubben stået bag ham og altid haft troen på, at han kunne vende stærkere tilbage. I dag er han fit for fight og har spillet adskillige kampe uden pause og uden skader, så det er utrolig trist, at han ikke accepterer klubbens tilbud i jagten på at bygge sin karriere i Barca.

RAC1 tilføjer desuden at det er tvivlsomt om nogen klubber ønsker at købe Dembélé fri her i januar velvidende, at de kan få ham gratis om et par måneder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder