Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen fik Xavis vrede at føle

La Liga - 15. februar 2022Ter Stegen fik Xavis vrede at føle

© Getty Images


Marc-André ter Stegen har været Barca klare førstevalg mellem stængerne, men det seneste års tid har tyskeren mødt en masse modstand for sine præstationer. Under Xavi er der dog ingen diskussion om, at Ter Stegen fortsat er førstevalget. Men mod Espanyol fik Ter Stegen Xavis vrede at mærke omkring 1-1-målet.

Her modtog Darder bolden på kanten af feltet før han krøllede den ind bag Ter Stegen. Det var ikke så meget den manglende redning, som Xavi var vred over, da det trods alt var et udmærket skud fra Espanyol-manden, men Ter Stegen havde netop reddet et andet forsøg under et halvt minut før at Espanyol fik scoret.Det var Ter Stegens udspil fra redningen, som Xavi var vred over. Manglende koncentration fra tyskeren, mener Xavi ifølge Mundo Deportivo og det fik Ter Stegen da også at vide i omklædningsrummet og efter kampen. På de officielle highlights fra kampen kan man se Ter Stegen stå med bolden i hænderne efter 38 minutter og 33 sekunder. Et halvt minut senere lå bolden bag ham.

Den store modstand, som Ter Stegen ellers stille og roligt har kæmpet sig fri fra, forventes ikke at blive genoptaget baseret på situationen. Men faktum er, at Barcas forsvar ikke står stærkt i dag og med en cheftræner som Xavi ønskes der at blive spillet med bolden på fødderne langs græsset og det spil skal forbedres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...

Ugens mest læste

Seneste nyheder