Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Dembélé overvejer at blive i Barca

Transfermarked - 28. februar 2022




Efterhånden alle er velkendt med situationen omkring Ousmane Dembélé, da han valgte ikke at acceptere Barcas tilbud i december og dermed står han nu til at smutte gratis til sommer. Det var et scenarie, som Barca ikke ønskede sig.

I går kom Dembélé på banen og igen viste han hvilke vilde kvaliteter han besidder, da Camp Nou indledte med at buhe ham på banen men klappe ham ud efter et mål og to assists. Hans kontrakt udløber til sommer og Barca har vurderet, at han nok har en forhåndsaftale på plads med en anden klub. Men det er angiveligt ikke tilfældet.



Således melder COPE, at Dembélés bagland har bekræftet, at der ingen foråndsaftale er med en anden klub, men at Dembélé seriøst overvejer at blive i Barca. Han ønsker at gengive den tillid, som Xavi har givet ham, og Dembélé er utrolig glad for at have Xavi som træner, da han føler, at han kan udvikle sig endnu mere.

Xavi har længe beskyttet Dembélé og har altid henvist til, at det er et emne mellem spilleren og ledelsen. Rent sportsligt har Xavi aldrig lagt skjul på, at Dembélé er en vigtig spiller og at han ønsker ham i truppen. Om Barca kan lokke Dembélé til at skrive under på en kontraktforlængelse må tiden vise - men det lader til, at der er åbnet en dør for det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Dembélé overvejer at blive i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder