Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Koeman langer hårdt ud efter Laporta!

Nyheder - 3. marts 2022




Ronald Koeman var aldrig ønsket af Joan Laporta. Adskillige gange hørte man Laporta udtale, at Koeman ikke er hans ideelle og da Laporta blev stemt ind som klubbens præsident, valgte han da også at bruge to uger på at finde en ny træner.

Hvis han ikke kunne finde en ny træner i løbet af de to uger, så kunne Koeman få lov til at fortsætte og det var netop det, som skete. Koeman fik lov til at fortsætte, men fra første dag kunne Koeman allerede mærke, at han ikke lige frem var ønsket blandt ledelsen. Det fortæller han nu i et interview, hvor han langer ud efter Laporta.



- Barca gav mig ikke den samme tid, som de giver Xavi i dag. Og det gør stadig ondt. Laporta fortalte mig tusinde vis af gange, at Xavi ikke ville komme til, da han manglede erfaring. Man kommer ikke til at se mig på Camp Nou lige foreløbig. Det er stadig for tidligt. Med denne præsident (Laporta) kan jeg ikke lade som om, at der ikke skete noget, forklarer Koeman og følger op:

- Jeg arbejdede med mange skadede spillere. I dag er Pedri i god form og det samme er Dembélé og så kan man se forskellen. Alle trænere har brug for tid og tålmodighed fra ledelsen. Klubben insisterede på, at jeg skulle acceptere afskeden af flere spillere på grund af økonomien.

- Men når man så ser, at klubben henter en spiller for 55 millioner euro lige efter at Messi er smuttet, så undrer man sig om der ikke stod noget helt andet bag. Hvorfor skulle Messi forlade klubben?

- Jeg var aldrig Laportas træner. Jeg havde den fornemmelse fra det første øjeblik han blev stemt ind som præsident. Der var ingen gnist. Der var kun en mangel på støtte fra ledelsen. For mig var dert vigtige ikke pengene. Jeg ville virkelig gerne skabe succes i Barca som træner og gøre alt, hvad jeg kunne, men jeg indså hurtigt, at Laporta ville af med mig, da det ikke var ham, som hyrede mig.

- I dag er jeg glad for at det går klubben bedre. Også for spillerne. Det er dejligt at se Frenkie de Jong spille god fodbold som tidligere. Han har så meget kvalitet, kom det afslutnings vis fra Koeman. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman langer hårdt ud efter Laporta!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder