Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

RB Leipzig fortryder Ilaix Moriba-køb

Transfermarked - 27. marts 2022




Ilaix Moriba stormede ind på Barcas førstehold og viste lynhurtigt stærke kvaliteter som betød, at klubben var klar til at forlænge hans kontrakt, men hans lønkrav var så vilde, at Barca ikke kunne følge med, og så måtte han ud og finde sig en ny klub.

RB Leipzig bed på og købte ham fri i Barca, men den tyske klub har i den grad fortrudt. Intet omkring Ilaix Moriba er professionelt, lyder det i de tyske medier og klubben er trætte af hans opførsel. Han er i dag udlejet til Valencia, men kommunikationen med RB Leipzig er ikke god.



Det var den 31. august 2021, at Barca endelig kunne lukke aftalen med RB Leipzig og sende Moriba afsted til Tyskland. I den første del af sæsonen spillede han ikke meget og hans opførsel var upassende. Han bad blandt andet klubbens fysioterapeuter om at hente ham vindruer, forlyder det.

Den 28. januar 2022 blev han så udlejet til Valencia og angiveligt har Los Che været ganske tilfredse med hans spil og klubben overvejer, om de skal hente ham på en permanent aftale til sommer. Til gengæld er det ikke selvskrevet, at spilleren accepterer et bud. Han vil spille europæisk i næste sæson og det kræver derfor noget af en slutspurt fra Valencia hvis de skal ud og krydse klinger med de store europæiske hold i næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


RB Leipzig fortryder Ilaix Moriba-køb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder