Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Pedris sæson er slut

Skader - 15. april 2022Medie: Pedris sæson er slut

© Getty Images


Pedri startede som ventet på banen i går, da FC Barcelona hjemme på Camp Nou tog imod Frankfurt, men det var ikke nogen succesfuld oplevelse for den talentfulde midtbanespiller. Han ramte ikke noget højt niveau i første halvleg - lige som holdkammeraterne - og i anden halvleg kom han aldrig på banen.

Således var det Frenkie de Jong, som løb ud til anden halvleg og kort tid efter kunne Barca afsløre, at Pedri havde pådraget sig en skade i venstre baglår. Endnu er der ikke foretaget nogle tests for at forstå omfanget af skaden, men det sker i dag eller i morgen. Til gengæld er der allerede meldinger om, at hans sæson er forbi. Det skriver Mundo Deportivo og AS.Med et skuffende exit i Europa League har Barca nu kun La Liga at fokusere på og derfor resterer der blot otte kampe tilbage i denne sæson. Der er blot lidt over en måned til at Barca spiller sin sidste kamp i sæsonen og meldingen går på, at Pedri er ude i op til seks uger og derfor må det ventes, at hans sæson nok er slut for denne omgang.

Den bare 19-årige Pedri har kun spillet 22 kampe i denne sæson, da han i indledningen af sæsonen konstant var ude med skader efter et hæsblæsende 2021, hvor han spillede 74 kampe for klub- og landshold. Sommerferie var der ikke meget af og det kunne hans krop ikke holde til hvorfor han i sæsonens indledning gik i stykker gang på gang.

Når Pedri er blevet undersøgt for sin skade vil Barca melde omfanget ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
2 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
3 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
4 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
5 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
6 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
7 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
8 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
10 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder