Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Busquets holder ikke for evigt

Nyheder: Af Søren Nissen - 9. maj 2022
Xavi: Busquets holder ikke for evigt

© Getty Images


Forud for kampen mod Celta Vigo tirsdag aften talte Xavi til pressen i dag. Cheftræneren blev forholdt både spørgsmål om kampen og vigtigheden af den, men han blev også spurgt indtil sommerens transfermarked og næsten sæson, som stille og roligt nærmer sig. Et af emnerne er Sergio Busquets.

FC Barcelonas kaptajn, som er så vigtig for holdet, har kontraktudløb næste år, og Xavi indrømmede i dag, at man er nødt til at kigge fremad.

- Busquets holder ikke for evigt. Det bliver vi nødt til at tænke over fremadrettet. Der er ikke en profil ligesom Sergio Busquets i vores trup. Vi skal finde en.Generelt mener Xavi, at der skal oprustes i sommerpausen. Der skal helst være to spillere med kvalitet på hver position, for at Barca kan kæmpe med om titlerne i næste sæson.

Men netop på den defensive midtbane, hvor Busquets har regeret i mange år, bliver det svært at finde en med lige så meget kvalitet. Man skal helst finde en, der kan læres op det næste år i det tilfælde, at der ikke bliver forlænget med den erfarne midtbanespiller.

Den catalanske avis, Sport, har fremhævet tre muligheder. Martin Zubimendi fra Real Sociedad, Aurélien Tchouameni fra AS Monaco og Rubén Neves fra Wolverhampton.

Zubimendi minder mest om Busquets. Han er stærk teknisk og er god til at sætte angrebene i gang. Samtidig ved han også, hvordan han skal forsvare i sin position. Tchouameni er mere ”hot” ude i fodboldeuropa, hvor flere klubber jagter den franske landsholdsspiller. Han vil højst sandsynligt kunne vælge og vrage mellem klubber, og der står Barca ikke i førerposition, omend Barca helt sikkert vil forhøre sig, om det er en mulighed.

Den 25-årige Rubén Neves vil gerne væk fra Wolves og med flere års erfaring og et stabilt niveau i den bedste engelske række, er der mange muligheder for portugiseren. Dog skulle en god relation til Wolverhampton og hans agent, Jorge Mendes, skabe et forspring for FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder