Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca overvejer at sælge Ter Stegen!

Transfermarked - 27. juli 2022




Et stort twist ligger måske og lurer under overfladet. Længe har FC Barcelona haft et ønske om at sælge Frenkie de Jong, da hans løn stiger denne sæson. Det var den tidligere præsident Bartomeu, som underskrev De Jongs nuværende kontrakt og derfor kan Laporta i dag ikke gøre meget ved det.

Ifølge De Jongs kontrakt skal han have en lønforhøjelse fra og med denne sæson, men lønnen han stiger til, er så høj, at klubben har bedt ham om at gå ned i løn - omkring 40% - eller også lade sig sælge så Barca kan frigøre nogle lønkroner. Men på nuværende tidspunkt kæmper hollænderen imod. Han vil hverken sælges eller gå ned i løn.



Det giver hovedpine i Barca, da klubben gerne havde set, at transferen var lukket for længe siden. Klubben er allerede enig med Manchester United om en pris, men De Jong nægter at forhandle personlige vilkår med den engelske klub. Det leder Barca hen mod plan b: Marc-André ter Stegen.

Egentlig er plan b at sælge mere ud af klubben for at få flere penge i klubkassen, men klubben prioriterer et spillersalg over at sælge ud af klubbens aktiver og derfor meddeler normalt velorienterede Cadena SER, at klubben har udset sig Ter Stegen som et salgsemne.

Ter Stegen hæver en høj løn i dag og stiger til næste sæson hvorfor han også er en spiler, som klubben kigger på i forhold til økonomien. Man er ikke så langt henne, at man er begyndt at forhandle med andre klubber og det er da også sparsomt med storklubber, som står klar til at skifte deres førstemålmand så tæt på sæsonstart, så det bliver næppe let hvis Barca virkelig vælger at sælge Ter Stegen.

Den tyske keeper kan dog åbne op for nogle lønkroner og derfor erfarer mediet, at klubben kigger på ham som et salgsemne hvis Frenkie de Jong fastholder sin afvisning om at gå ned i løn eller blive solgt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca overvejer at sælge Ter Stegen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder