Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca overvejer at sælge Ter Stegen!

Transfermarked - 27. juli 2022Medie: Barca overvejer at sælge Ter Stegen!

© Getty Images


Et stort twist ligger måske og lurer under overfladet. Længe har FC Barcelona haft et ønske om at sælge Frenkie de Jong, da hans løn stiger denne sæson. Det var den tidligere præsident Bartomeu, som underskrev De Jongs nuværende kontrakt og derfor kan Laporta i dag ikke gøre meget ved det.

Ifølge De Jongs kontrakt skal han have en lønforhøjelse fra og med denne sæson, men lønnen han stiger til, er så høj, at klubben har bedt ham om at gå ned i løn - omkring 40% - eller også lade sig sælge så Barca kan frigøre nogle lønkroner. Men på nuværende tidspunkt kæmper hollænderen imod. Han vil hverken sælges eller gå ned i løn.Det giver hovedpine i Barca, da klubben gerne havde set, at transferen var lukket for længe siden. Klubben er allerede enig med Manchester United om en pris, men De Jong nægter at forhandle personlige vilkår med den engelske klub. Det leder Barca hen mod plan b: Marc-André ter Stegen.

Egentlig er plan b at sælge mere ud af klubben for at få flere penge i klubkassen, men klubben prioriterer et spillersalg over at sælge ud af klubbens aktiver og derfor meddeler normalt velorienterede Cadena SER, at klubben har udset sig Ter Stegen som et salgsemne.

Ter Stegen hæver en høj løn i dag og stiger til næste sæson hvorfor han også er en spiler, som klubben kigger på i forhold til økonomien. Man er ikke så langt henne, at man er begyndt at forhandle med andre klubber og det er da også sparsomt med storklubber, som står klar til at skifte deres førstemålmand så tæt på sæsonstart, så det bliver næppe let hvis Barca virkelig vælger at sælge Ter Stegen.

Den tyske keeper kan dog åbne op for nogle lønkroner og derfor erfarer mediet, at klubben kigger på ham som et salgsemne hvis Frenkie de Jong fastholder sin afvisning om at gå ned i løn eller blive solgt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

50 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder