Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Araujo kan misse VM med operation

Skader - 25. september 2022




Under et minut fik Ronald Araujo i Uruguays seneste landskamp før han måtte forlade banen med en skade. Det har vist sig at skaden er værre end først antaget og at han i dag - søndag - skal mødes med klubben for at beslutte sig for om han skal opereres eller ej.

Ifølge Sport har Araujo allerede besluttet sig for at han ikke vil opereres og at han i stedet vil følge en plan, der skal sikre ham et comeback efter adskillige uger på sidelinjen. Han ventes ikke blot ude i 2-3 uger, men der kan gå op til flere måneder før man ser ham på banen igen. Hvis lægerne vil have ham opereret, men han afviser, så kan det gå yderligere galt.



Man kan se det med Samuel Umtiti, som afviste en operation og i stedet tog til VM og vandt med Frankrig. Fordi, at han afviste en operation, har han haft bøvl med knæet lige siden hvilket har medført en masse skader og nærmest ingen spilletid. Det ville være synd at begå samme fejl - men som fodboldspiller vil man til VM og man kan håbe på, at en operation ikke er nødvendig i Araujos tilfælde.

Uanset omstændighederne vil en operation kræve længere tid på sidelinjen og efter i dag må tiden vise, om en operation er nødvendig eller ej. I værste tilfældet vil han være færdig for i år og dermed også misse VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Araujo kan misse VM med operation

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder