Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Vi må se med Messi

Transfermarked - 3. oktober 2022Xavi: Vi må se med Messi

© Getty Images


Lionel Messi rygtes konstant tilbage til FC Barcelona og klubbens vicepræsident har allerede udtalt, at der er økonomi til at have ham løbende igen. Men lige nu er han på kontrakt i PSG, som forsøger at overtale argentineren til at forlænge sin kontrakt.

Ifølge spanske kilder har Messi ingen intentioner om at ville forlænge sin kontrakt i PSG, men derudover har han ikke i sinde at træffe en beslutning om sin fremtid før VM er færdigspillet. Messi har store ambitioner til VM og Argentina har fået sat et stærkt hold på benene og håbet i de argentinske hjerter er, at VM-trofæet bliver vundet.I dag holdt Xavi pressemøde forud for FC Barcelonas kamp mod Inter i morgen i Champions League og her blev cheftræneren spurgt ind til Messi. Han ønskede dog ikke at kommentere for meget på det, da det næppe hjælper Messi, men Xavi lagde ikke skjul på sin kærlighed for argentineren.

- Vi må se med Messi. Men lige nu er det ikke tiden til at snakke om det. Alle ved, at jeg elsker Messi. Han er min ven og jeg ønsker ham altid det bedste. Barca vil altid være hans hjem, kom det fra Xavi i dag.

Angiveligt arbejder Joan Laporta bag kulissen på at genoprette forholdet til Messi således man har en reel chance for at hente ham gratis til sommer, hvor hans kontrakt i PSG udløber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder