Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alejandro Balde: Jeg vil udnytte min chance

VM 2022 Qatar - 20. november 2022Alejandro Balde: Jeg vil udnytte min chance

© Getty Images


Alejandro Balde var en af de overraskende spillere, som i første omgang ikke blev udtaget af Luis Enrique til VM. Mange havde forventet, at Baldes stærke sæsonstart for FC Barcelona ville sikre ham en plads i den spanske VM-trup, men sådan gik det ikke.

I stedet forberedte Balde sig til U21-landsholdets kamp, men inden han nåde så langt - faktisk sad han på sit hotelværelse, da nyheden landede - fik han besked om, at han alligevel skulle til VM, da José Gaya desværre måtte trække sig med en skade, der ifølge Luis Enrique 'kom ud af det blå'.

- Det er en drøm. Jeg kan stadig ikke tro det. Jeg er her (ved VM) for at udnytte min chance. Hvis jeg for en måned eller bare en uge siden blev fortalt, at jeg skulle til VM, så havde jeg aldrig troet på det, forklarede Balde, som landede i Qatar i går.

- Jeg har talt med Ansu Fati og Nico Williams, som jeg har et godt forhold til. De har ønsket mig tillykke og jeg er virkelig glad for at vi alle tre er med.

- Lige nu tænker jeg på alle de mennesker, som har hjulpet mig til at nå det her niveau. Specielt min familie og mine tætteste venner, som hjælper mig dagligt med at holde mig ydmyg.

- Jeg var på mit hotelværelse med Pablo Torre (som forberedelse til U21-kampen mod Japan) da Luis de la Fuente kaldte mig ind til et møderum for at fortælle mig den gode nyhed.

VM starter i dag med kampen mellem værtsnationen Qatar mod Ecuador. Spanien spiller første gruppekamp på onsdag når de møder Costa Rica. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

31 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
8 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder