Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Bernardo Silva vil stadig til Barca

Transfermarked - 20. november 2022Avis: Bernardo Silva vil stadig til Barca

© Getty Images


Bernado Silva var et kæmpe tema i FC Barcelona i sommers. Han var den stjernespiller, som ledelsen drømte om, at de havde råd til. Han var den mystiske spiller, der blev talt om 24 timer før transfervinduet lukkede, men det endte med at klubben ikke havde råd til at hente ham. Eller egentlig var der penge til at hente ham, men det ville få negative konsekvenser, som klubben ikke kunne bære i sommers.

Laporta og hans bestyrelse har dog ikke glemt portugiseren, som stadig gerne vil til Barca og spille. Hans nuværende kontrakt med Manchester City udløber i 2025 og den engelske klub har allerede tilbudt ham en kontraktforlængelse, men han er villig til at afvise den såfremt Barca træffer en beslutning inden det bliver for sent.Barca ved, at de ikke har midlerne til at hente ham når januars transfervindue åbner. Det vil være alt for kompliceret og derfor afventer man til sommer, hvor klubben samtidig ventes at sælge ud for at hente flere penge ind. Sidste sommer ønskede Manchester City 80 millioner euro for Silva, men Barca kommer næppe helt derop. De tror på, at de kan hente ham noget billigere, erfarer avisen Sport.

Nu hvor Piqué har afsluttet sin karriere og Busquets forlader klubben til sommer sammen med andre spillere, så åbnes der op for nye spillere og her er det helt store mål at hente Bernardo Silva. Om Barca formår at hente ham må tiden vise - men begge parter er interesseret i et samarbejde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
2 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder