Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Araujo er ude af Uruguays første VM-kamp

VM 2022 Qatar - 24. november 2022
Nu varer det ikke længe før Uruguay sætter gang i VM når de møder Sydkorea i dag klokken 14. Op til kampen har der været spænding omkring Ronald Araujo og som situationen har været var det ventet, at han ikke ville komme i spil - og det kommer han heller ikke.

Således har Uruguays landstræner afsløret sin startopstilling og her er Araujo ikke med. Han sidder heller ikke på bænken i eftermiddag og derfor sidder han altså helt over. Det var Barcas ønske og klubben ønsker yderligere at Araujo også sidder ude af kampen mod Portugal og først derefter skal han undersøges for at se, om han er klar til den tredje gruppekamp.

Situationen omkring Araujo har været noget anspændt, da Barca ikke ønsker at få en spiller tilbage, som er skadet. Araujo gennemgik for nogle måneder siden en operation i Finland og var egentlig dømt ude af VM, men Uruguay har alligevel udtaget ham, da der er mulighed for, at han måske kan få nogle minutter.

Minutter får han dog ingen af i dag, da Uruguays landstræner stiller op med Rochet, Caceres, Godin, Gimenez, Olivera, Valverde, Vecino, Bentancur, Pellistri, Nunez og Luis Suárez. Kampen kan ses på TV2 klokken 14. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Araujo er ude af Uruguays første VM-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder