Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi rejser til Qatar: Skal mødes med Araujo

Skader - 25. november 2022Xavi rejser til Qatar: Skal mødes med Araujo

© Getty Images


Ronald Araujo har været meget i medierne i disse dage selvom han ikke engang er klar til at spille. Situationen er den, at Barca er bange for, at Uruguay sender ham for hurtigt i spil og at Barca derfor får en ramt spiller retur efter VM. Det vil klubben undgå.

Araujo er udtaget til VM og er med Uruguay i Qatar, men der er en mindre spænding mellem Uruguay og Barca, da catalanerne føler, at uruguayanerne har tænkt sig at sende Araujo i spil for tidligt. Xavi havde i forvejen en rejse til Qatar planlagt, men han udnytter også turen til at mødes med Araujo og nogle fra det uruguayanske landshold.

Her skal Xavi tage en føler på situationen og få bølgerne lagt. Planen er, at Araujo skal undersøges efter Uruguays anden VM-kamp for at vurdere om han kan spille med i den tredje gruppekamp. Indtil videre har Uruguay holdt sig til planen, da Araujo ikke var udtaget til kampen i går. Men Barca frygter, at Uruguay sender ham i spil i den næste kamp.

Xavi skal også benytte lejligheden i Qatar til at se Spaniens næste kamp som er mod Tyskland. Her er det to landshold, der møder hinanden efter to vidt forskellige åbningskampe. Tyskland tabte 2-1 til Japan mens Spanien bankede Costa Rica 7-0. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

50 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder