Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Araujo får uventet gode betingelser

Skader - 4. december 2022Ronald Araujo får uventet gode betingelser

© Getty Images


Hvis FC Barcelona havde håbet på noget under VM, så var det helt sikkert, at Ronald Araujo ikke ville blive bragt i spil. For ham selv rent personligt var det en trist oplevelse, da han ikke kom i spil og fordi, at Uruguay røg ud af gruppespillet.

Men for Barca var det helt sikkert glædeligt, at han ikke kom i spil. Der har nemlig været spændinger mellem Uruguay og Barca. Uruguay ville af gode grunde gerne bruge Araujo i gruppekampene, men Barca slog fast, at han ikke er klar til at spille endnu efter sin operation. Et tilbagefald vil ramme Barca hårdest og da Uruguay nu er færdige ved VM uden at Araujo har spillet, får spilleren nu rigtig gode betingelser.

Aftalen var, at Araujo ikke skulle spille under gruppespillet men måske først når man ramte ind i ottendedelsfinalerne. Det blev dog ikke til et tema alligevel og i går landede Araujo så i Barcelona. Han er helt sikkert først og fremmest skuffet over, at Uruguay er færdige ved VM, men absolut også skuffet og irriteret over, at hans skade satte ham helt ud af turneringen.

Det positive er dog, at han nu får ekstremt gode betingelser før Barcas næste kamp mod Espanyol på årets sidste dag. Han indleder træningen i Barca i den kommende uge og vil fokusere på at blive helt skadesfrit så han kan deltage i kampen mod Espanyol og starte godt ud i det nye år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
2 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
3 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
3 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
4 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
5 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
6 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
7 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
8 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
9 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder