Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Koeman: Det er lettere når man får 12 nye spillere

Nyheder - 8. februar 2023




Ronald Koeman fik lov til at stå i spidsen for FC Barcelona i 14 måneder før et nederlag ude mod Rayo Vallecano blev for meget for Joan Laporta, der i flyet på vej hjem fra Madrid fyrede hollænderen. Siden har hollænderen skudt med skarpt mod præsidenten og generelt set ser han slet ikke Barca-kampe længere.

Forholdet mellem Koeman og Laporta er iskoldt og Koeman benytter alle muligheder til at stikke til præsidenten og udtalte for nyligt, at han ikke tager til Camp Nou på grund af det, som der skete mellem ham og Laporta. Desuden fortæller han også mellem linjerne, at Xavis job er blevet gjort lettere fordi, at han har fået sprøjtet 12 nye spillere ind i truppen.



- Barca gør det godt. Jeg så deres kamp mod Real Madrid og de spillede fantastisk. De var så gode. Men ja... alt bliver også lettere når man får 10-12 nye spillere. Det handler om truppens kvalitet. Under min tid i klubben var det hele anderledes, fortæller Koeman til Bij Andy.

- Nej, jeg tager ikke på Camp Nou i disse dage efter det der skete med præsidenten, kom det også fra Koeman.

Ronald Koeman blev den 24. januar i år præsenteret som ny landstræner for Holland. Han nåede at stå i spidsen for Barca i 67 kampe hvoraf 39 endte i sejr, 12 uafgjorte og 16 nederlag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Det er lettere når man får 12 nye spillere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder