Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere topdommer: Negreira havde ingen magt

Nyheder - 13. marts 2023Tidligere topdommer: Negreira havde ingen magt

© Getty Images


Den nu 56-årige Eduardo Iturralde González er tidligere spansk topdommer og nuværende kommentator hos SER-netværket og i går kom han med nogle kommentarer omkring Negreira-sagen og kunne samtidig fortælle om en situation i en kamp mellem Real Madrid og Deportivo la Coruna for mange år siden.

Som bekendt skal der i disse dage ingenting til før Barca bliver kaldt korrupt og at de har købt dommerne. Det sker som følge af Negreira-sagen og det dukkede igen op i går, da Gil Manzano annullerede Athletic Bilbaos mål til 1-1 efter at Iker Muniain klokkeklart havde hånd på bolden. Billederne taler sit eget sprog, men af mærkværdige årsager er der folk, som mener, at der ikke skulle dømmes noget.Iturralde fortæller, at Negreira slet ikke havde nogen magt i sin position hos den spanske dommerkomité og at det hele er bygget på en stor fejl. Desuden fortæller han om en situation, hvor en person dukkede op i dommerens omklædningsrum i en kamp mellem Real Madrid og Deportivo la Coruna.

- Det, som der bliver spredt på de sociale medier i disse dage er én stor fejl. Negreira havde ingen magt eller kontrol over dommerne. Ingen, fortæller Iturralde og følger op om Muniains håndbold i går:

- Hvis man er en ærlig person, så må man også indrømme, at Muniain bruger armen til hjælp. Også selvom det irriterer dig, var hans kommentar til situationen før han kom med en mærkværdig udtalelse fra sin tid som dommer:

- Efter en kamp mellem Real Madrid og Deportivo var der en mand, som kom ind i mit omklædningsrum. Han sagde til mig 'Jeg beder dig kun om at dømme os på samme måde, som du dømmer Barca'. Jeg spurgte ham om han lavede sjov. Den mand var Florentino Perez (Real Madrids præsident).Som udsendt fredag eftermiddag, så er der lige nu en sag kørende mod Barca omkring dommerkorruption. Laporta selv har bedt alle Barca-fans om at tage det roligt. Samtidig har en advokat udtalt, at der slet ikke er nogen beviser.

Desuden er det værd at nævne, at Iturralde var aktiv som fodbolddommer frem til 2012 mens Negreira-sagen angiveligt løber helt tilbage til 2001. Så han har været aktiv i de år, hvor Barca er anklaget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

41 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
3 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
3 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
4 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
5 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
6 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
8 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
10 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
12 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder