Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

I dag taler Laporta ud om Negreira-sagen

Nyheder - 17. april 2023




Alt tyder på, at Joan Laportas timing har været strategisk. I flere uger har La Ligas præsident Javier Tebas udtalt, at han ikke forstår hvorfor Laporta ikke stiller op til pressemøde og fortæller alt i Negreira-sagen, hvor Barca umiddelbart er beskyldt for at have købt dommerne.

Historien fik dog en ny lyd for nyligt, da det egentlig ikke længere handler om hvorvidt Barca har købt dommerne, men at de har haft en mand fra dommerkomitéen på deres lønningsliste. Ikke desto mindre er det i dag mandag, at Laporta taler ud om sagen og det kommer efter flere uger, hvor sagen er blevet undersøgt uden at der er fundet beviser for, at Barca skulle have betalt dommerne.

- Negreira-sagen? De har ingenting fordi, at der ikke er noget. Negreira havde ingen magt over resultaterne eller dommerne. I morgen (i dag) forklarer jeg jer det hele. Det er det rene nonsense. Vi er alle rolige, forklarede Joan Laporta inden opgøret mod Getafe i går.

Pressemødet i dag forventes at få en masse intense spørgsmål rettet mod præsidenten, men som han sagde inden at Barca blev anklaget, så er der ikke noget at komme efter og lige siden har adskillige topdommere fra perioden været ude og fortælle, at de ikke er blevet betalt for at dømme til Barcas fordel. Desuden er der slet ikke fundet nogen beviser for, at Barca har betalt Negreira for at influere resultaterne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I dag taler Laporta ud om Negreira-sagen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder