Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rosell om Negreira-sag: De anklager os for mord

La Liga - 3. oktober 2023




Negreira-sagen kører for fulde drøn - eller det siges det i hvert fald. Nu har temaet været oppe og vende i lang tid, men der mangler fortsat konkrete beviser for, at Barca har købt sig til dommerhjælp. Senest var La Liga-præsident Javier Tebas ude og fortælle, at der stadig arbejdes på sagen, og at der stadig ikke er fundet beviser.

Joan Laporta og hans folk har allerede gravet i sagen og de har ikke fundet frem til nogen beviser for, at der tidligere er blevet betalt penge for at få dommerhjælp. Nu er den tidligere Barca-præsident Sandro Rosell ude og give sit syn på emnet - og han er iskold; "vi er blevet anklaget for mord", fortæller han.



- Folk siger allerede, at vi er skyldige og de anklager os uden nogen form for bevismateriale i Negreira-sagen. Hvert fjerde år opfinder de nye historier, som de kan bruge til at anklage Barca. Først var det La Masia, så Negreira og om nogle år bliver det noget andet, fortæller Rosell og følger op:

- Vi betalte penge til Negreira for nogle rapporter. Det gør alle klubber - alle betaler penge for at få rapporter. Det er normalt. Men havde det en indflydelse (dommerhjælp)? Nej!

- De har kigget alle vegne og de kan ikke finde beviser. Vi er blevet anklaget for mord, men de kan ikke finde et lig og de ved ikke engang hvem der er blevet dræbt. Vis mig en kamp, hvor dommeren har hjulpet os. Jeg kan vise mange kampe, hvor vi ikke har fået dommerhjælp. Vi tabte ligaen i sidste spillerunde på grund af en dommerfejl.

- Han lavede rapporter, ja. Han blev betalt, ja. Hvilken indflydelse havde det? Ingen. Vi havde Messi, Busquets, Alba, Iniesta, Xavi og flere. At tro, at vi vandt på grund af dommerhjælp er absurd.



- De siger, at Barca betalte 7 millioner euro til Negreira, men i hvor mange år? Hvis vi regner på det, så svarer det i gennemsnittet til 4000 euro pr. rapport. Så hvordan skulle vi bestikke ham? Med 2000 euro? I fodbolden er alt dyrt og det koster mange penge. Har vi betalt 4000 euro for at blive reddet for et straffespark eller et gult kort? Det er latterligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rosell om Negreira-sag: De anklager os for mord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder