Annonce


Annonce

Annonce

Xavi efter smal sejr: Det er uacceptabelt

La Liga: Af Marcus Grønbæk Jensen - 21. december 2023




I aftes brød FC Barcelona den dårlige stime de har været inde i, og sikrede en 3-2 sejr over bundproppen Almeria. Inden da havde de ikke vundet i tre kampe i træk, men kampen mod Almeria gav endelig fuld gevinst.

Det var dog langt fra en overbevisende kamp fra Barca, men Sergi Robertos heroiske indsats i anden halvleg, hev en meget vigtig sejr hjem for mandskabet.

Mundo Derpotivo melder, at Xavi skulle have været ret så gal på sine spillere i pausen, og at der blev talt med meget store bogstaver. Det gik især udover Robert Lewandowski. Lewandowski var endnu engang intetsigende og uinspirerende, og det var Xavi ikke bleg for at kommentere på foran de andre spillere.

Selvom han ikke fandt nettet i første halvleg, bidrog han i anden halvleg med en flot assist til Sergi Robertos matchvindende mål.

Ikke nok med, at Xavi var i dårligt humør i pausen, lavede han også to store ændringer. I pausen blev Joao Felix og Andreas Christensen pillet ud efter de havde svært ved at tilpasse sig kampen.

Xavi var langt fra tilfreds med det han så i går aftes, og efter kampen udtalte han sig følgende:

- Det her er en kamp, som skulle have endt 2-0 eller 3-0. Men holdet har ik vist det samme som de gjorde sidste år. Vi mangler aggressivitet og fokus. Det er uacceptabelt!

Efterfølgende fik han også sat ord på hans tale til spillerne:

- Som træner, fortalte jeg spillerne, at jeg ikke kunne acceptere den første halvleg. Vi er ikke det Barca-hold der var i 2010. Det vi mangler af effektivitet skal vi gøre op med aggressivitet. Vi kan ikke spille på den her måde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi efter smal sejr: Det er uacceptabelt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder