Annonce


Annonce

Annonce

De Jong er kandidat til at blive anfører

Nyheder - 27. maj 2023




For seks måneder siden forlod Gerard Piqué Barca, og i juni vil både Sergio Busquets og Jordi Alba også forlade klubben. De tre kaptajner har båret anførerbindet i de seneste år. Tiden er nu kommet til at vælge en ny gruppe af kaptajner

Navnene Sergi Roberto og Ter Stegen er blandt dem, der allerede er en del af anførergruppen og sandsynligvis fortsætter de i deres position, medmindre der sker noget særligt, hvilket ikke forventes. I stedet skal der findes to nye anførere til gruppen.

Lewandowski, Araujo og Pedri er blevet nævnt, men en af de vigtigste spillere på holdet er ikke gået ubemærket hen: Frenkie de Jong. Han nævnes som en potentiel anfører til næste sæson og han bar faktisk anførerbindet i opgøret mod Valladolid for første gang nogensinde.

Han er den næstmest erfarne spiller i truppen, kun overgået af Dembélé og selvfølgelig Sergi Roberto. Sidste sommer viste han, at hans eneste mål er at ære Barça-trøjen, da han uge efter uge afviste tilbuddet om at forlade klubben.

Spillerne skal stemme om, hvem der skal være anfører. Hvem de fire anførere kommer til at være finder vi ud af i løbet af sommeren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong er kandidat til at blive anfører

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder