Annonce


Annonce

Annonce

Xavi om transfervinduet: Vi har en plan A, B og C

Transfermarked - 29. maj 2023
Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona i disse dage venter på, at La Liga giver klubben det grønne lys så de kan gå i gang med at lukke handler. Klubben er allerede i snart med adskillige klubber, agenter og spillere for at udføre grundarbejdet, men ikke før, de ved, hvad de kan handle for, kan de lukke handlerne.

I går fortalte Xavi, at klubben har udarbejdet en plan A, B og C alt efter, hvad der sker med den økonomiske plan, som lige nu er til gennemgang hos La Liga.

- Sergi Roberto er den mest undervurderede spiller, jeg har set. Han taler også mere end folk tror. Han bliver en god kaptajn, det er jeg sikker på. Lionel Messi er den bedste spiller i klubbens historie og ja, jeg håber at se ham her igen. Det kommer an på hans intentioner.

- Vi må vente og se, hvad La Liga fortæller os, men vi har allerede en plan for transfervinduet: En plan A, B og C. Desværre bliver vi nødt til at forberede os på et hvert scenarie på grund af den økonomiske situation fra da vi overtog klubben.

- Nu giver vi Busquets og Alba et hvil. De rejser ikke med til Vigo eller Japan. Det her var deres sidste kamp som Barca-spillere. Det er trist, da vi siger farvel til den bedste venstre back i klubbens historie og den bedste midtbanespiller i vores historie. Jeg synes, at de har valgt et godt tidspunkt. Jeg elsker dem begge utrolig meget, kom det fra Xavi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi om transfervinduet: Vi har en plan A, B og C

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder