Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Nu er Ronald Araujo indskrevet

La Liga - 11. august 2023




Det er ved at være meget lang tid siden, at Ronald Araujo skrev under på en kontraktforlængelse med FC Barcelona, men på daværende tidspunkt kunne Barca ikke registrere kontrakten og historierne har lige siden hobet sig op.

Som bekendt mangler Barca at indskrevet over 10 spillere inden de går i krig mod Getafe søndag aften. Men klubben er sikre på, at det hele nok skal falde på plads. Specielt efter de i dag skrev under på en aftale, der giver klubben lidt under én milliard kroner.

I første omgang har Barca straks indsendt dokumentation til La Liga, som nu har indskrevet og registreret Ronald Araujos nye kontrakt. Han er dermed klar til kamp på søndag. Det ventes de øvrige spillere også at blive, men indtil videre er det kun Araujo, som er indskrevet af de spillere, som manglede.

I samme ombæring har Barca allerede snuppet Ousmane Dembélés nummer 7 og givet til Ferran Torres mens Raphinha snupper Ferran Torres' nummer 11. Det er altså kun et spørgsmål om tid før Dembélé bekræftes til PSG.

Ilkay Gündogan ventes at blive den næste spiller, som bliver indskrevet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nu er Ronald Araujo indskrevet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder