Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Nu er Ter Stegen er skadet

Skader - 17. november 2023
FC Barcelona har haft et par turbulente uger med trist spil og en masse skader. Men på det seneste er det begyndt at blive bedre på skadesfronten, da det i dag kun er Sergi Roberto og Frenkie de Jong, der er ude med skader. Hollænderen ventes klar til næste kamp den 25. november ude mod Rayo Vallecano.

Men før Xavi får lov til at kigge på en tom skadesliste må han tage sig til hovedet. I dag har den tyske landstræner Julian Nagelsmann bekræftet, at Marc-André ter Stegen har pådraget sig en skade og derfor rejser hjem til Barcelona for at blive undersøgt nærmere. Han kommer ikke til at deltage i Tysklands landskampe.

- Ter Stegen misser begge kampe for Tyskland på grund af akutte rygsmerter. Han flyver tilbage til Barcelona i morgen. Jeg håber, at han er klar hurtigt og han være klar på banen med sit hold igen, fortalte Julian Nagelsmann i dag. Det er altså igennem den tyske landstræner, at skaden er bekræftet.

Det ventes, at Barca i morgen vil melde noget ud når Ter Stegen er blevet undersøgt. I mellem tiden er det sparsomt med informationer og det er ikke til at vide, hvor længe den tyske keeper må sidde ude. Barca spiller igen den 25. november og som det er lige nu må Ter Stegen vurderes som tvivlsom.

Det kan komme Iñaki Peña til gode. Keeperen har kamp efter kamp siddet på bænken for Barca i denne sæson og har sat sin agent på arbejde for at finde ham en ny klub til sommer, da han ønsker mere spilletid for at kunne udvikle sig yderligere. Peña er blevet 24 år og han føler, at han har ventet længe nok, men ser ikke nogen stor sandsynlighed for, at han får meget spilletid med Ter Stegen i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nu er Ter Stegen er skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder