Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Xavi stopper efter sæsonen

Nyheder - 28. januar 2024




Xavi Hernandez kunne efter nederlaget til Villarreal afsløre, at han stopper som Barca-træner efter denne sæson. Det skete på pressemødet efter kampen, som kom sent i gang, da der var internt møde, hvor det hele blev afgjort. Beslutningen blev taget for flere dagen siden.

- Jeg fortsætter ikke som Barca-træner efter denne sæson. Det er point of no return. Det er tid til forandring. Som Cule mener jeg, at det er på tide at forlade klubben. Jeg har talt med ledelsen og jeg stopper den 30. juni, lød det fra Xavi.

- Jeg tror stadig på, at vi kan få en god sæson i de sidste måneder. Jeg traf min beslutning for nogle dage siden, men jeg besluttede mig for først at annoncere det i dag. Det er befriende at kunne fortælle det. Som en klubmand er jeg nødt til det.

- Jeg er meget rolig lige nu. At jeg smutter er det bedste for alle. For klubben, for mig og for spillerne. Jeg ville ikke være et problem for klubben - kun en løsning og det vil jeg altid forsøge at være. Jeg er ikke løbet tør for energi, jeg har meget endnu, men klubben har brug for ny dynamik.

- Præsidenten var meget emotionel omkring min beslutning. Han forstod det, men han havde svært ved at acceptere det.

Xavis næste kamp med Barca er på onsdag mod Osasnua. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Xavi stopper efter sæsonen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder