Annonce


Annonce

Annonce

Xavi sparer klubben for 12 mio. euro

Nyheder - 29. januar 2024
Xavi Hernandenz har annonceret, at han stopper i FC Barcelona når denne sæson slutter. Dermed er lidt af det voldsomme pres forsvundet fra hans skuldre, men der skal stadig leveres en stor indsats mod sæsonafslutningen.

Barca er ude af Super Cuppen, ude af Copa del Rey og er nu 10 point efter toppen af La Liga. Det tegner sig til at blive en trofæløs sæson, men så længe, at man ikke er ude, så er alle i klubben indstillet på at arbejde mod at vinde trofæer. Og det er vigtigt for klubben, da det giver en god indtjening. Heldigvis for klubben har Xavi dog valgt at opgive mange millioner.

Således melder avisen Sport, at Xavi og valgt at opgive 8 millioner euro af sin løn mens hans stab til sammen har opgivet deres løn på 4 millioner euro. Det betyder, at klubben kan se frem til en lønbesparelse på 12 millioner euro hvilket utvivlsomt kan mærkes og det viser også bare hvilken mand, Xavi er. Han er Culé helt ind og ved hvilken situation klubben er i.

Selvom Xavi har annonceret sit sommerstop i klubben, så er der ingen tid til hvile. Barca har kamp mod Osasuna i denne uge og inden længe starter Champions League igen, hvor Napoli venter over to omgange. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi sparer klubben for 12 mio. euro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder