Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Transfernyt: 10 dage - 5 løse spillere

Transfermarked - 21. august 2018




FC Barcelona har arbejdet benhårdt på transfermarkedet denne sommer, men ledelsen er langt fra færdig. Hele fem spillere i den nuværende trup står fortsat uden svar og det skal man finde en løsning på inden 10 dage - transfervinduet lukker nemlig den 31. august.

Jasper Cillessen
Målmanden spiller ikke nok til at kunne få titlen som verdens bedste målmand, men han er om nogen verdens bedste reservemålmand og det fortjener mere spilletid end hvad han får. Valverde håber på, at hollænderen bliver i klubben på grund af hans enorme kvalitet, men han er på udkig efter et tilbud, som opfylder hans ønsker. Endnu er der intet konkret og det vil være en kæmpe gevinst, hvis han bliver i klubben.

Sergi Samper
Midtbanespilleren var udlejet til Las Palmas i sidste sæson, men fløj tilbage til Barcelona i januar på grund af en slem skade. Efter flere måneder på sidelinjen er han kommet ovenpå igen og er fit for fight, men umiddelbart er der ikke plads til ham på holdet. Hans kontrakt udløber om én sæson og han har endnu ikke fået et nummer på førsteholdet. Hvis han ikke finder en klub i transfervinduet, så får han et nummer - men nok ikke meget spilletid, hvilket kun vil hæmme hans udvikling. Samper er efterhånden blevet 23 år. (20. januar).

Rafinha
Rafinha har aldrig spillet så godt for Barcelona, som han har gjort det i de seneste par kampe. Han er tydeligvis vokset som fodboldspiller og fylder mere i billedet. Men pladsen på holdet findes bare ikke til ham og det er problemet lige nu. Valverde vil gerne beholde ham, men for sin egen skyld er der mere spilletid i en anden klub og derfor forhandles der i øjeblikket med Real Betis.

Paco Alcácer
Paco har til tider vist fint spil, men han anses ikke for at være den fremtidig angriber i Barcelona. Klubben arbejder på at finde ham en ny klub, men ingen har sendt et tilfredsstillende tilbud hvorfor man er gået videre til plan b: Finde en klub, som vil leje ham for den kommende sæson og overtage minimum 50% af hans løn. Det er hårde odds, men Dortmund har netop meldt sig selv interesseret.

Munir El Haddadi
Hvis Paco Alcácer skifter, så bliver Munir El Haddadi. Sådan ser billedet ud lige nu. Valverde satser mere på Munir end Paco, men Barcelonas ledelse er klar til at sælge Munir hvis det rigtige tilbud kommer frem. Man er godt i besat i angrebet efterhånden og Munir har aldrig rigtig vist storspil på Barcelonas mandskab. Han var udlejet til Alavés i sidste sæson og blev klubbens topscorer, men spillestilen i Baskerlandet er anderledes og han er derfor fortsat et spørgsmålstegn i Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Transfernyt: 10 dage - 5 løse spillere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder