Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vidal vil ikke bytte sin frisure for CL-trofæet

Nyheder - 27. november 2018




Arturo Vidal er kendt for sin frisure, som han har haft i årevis. I dag dukkede han op på et pressemøde forud for kampen i morgen aften i Champions League mod PSV og her blev han spurgt, om han vil klippe sit hår hvis FC Barcelona vinder Champions League.

- Nej, nej... ikke endnu. Når jeg forlader fodbolden, så fjerner jeg mit hår. Men det er min stil. Min drøm er at vinde Champions League og jeg vil vinde Champions League med Barcelona, svarede han på spørgsmålet.

Han kom desuden også ind på kampen i morgen, hvor FC Barcelona jagter sejren i bestræbelserne på at slutte øverst i gruppen.

- Vi skal vinde, spille godt og tage hjem velvidende om, at vi har sikret os førstepladsen i gruppen. Det er vigtigt at slutte af på førstepladsen da man på den måde får en bedre lodtrækning i næste runde.

Vidal slog også fast, at han først nu for alvor føler, at han er ved at komme ind på holdet, da han får mere og mere spilletid. Han håber, at han kan spille sig så højt op, at han bliver blandt de vigtigste spillere i truppen. Med Arthur ude er der da også større chance for at han får spilletid i morgen aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal vil ikke bytte sin frisure for CL-trofæet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder