Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto: Min position er ikke vigtig

Nyheder - 31. juli 2018Roberto: Min position er ikke vigtig

Sergi Roberto har været et af samtaleemnerne før spillerne mødte ind fra sommerferie. Trænerteamet diskuterede Robertos position på banen, da han oprindeligt er midtbanespiler, men har spillet som højreback i nogle sæsoner efterhånden.

Han har altid været en arbejdshest kombineret med teknik, god timing og gode aktioner både defensivt og offensivt, men endnu er det ikke til at vide, om Valverde har planer om at rykke ham op på midtbanen. Pilen peger klart i retning af endnu en sæson som højreback; men for ham selv er positionen ligegyldig.

- Jeg kan spille højreback som i de seneste sæsoner eller på midtbanen. Jeg har det altid sjovt ude på banen, så for mig handler det ikke om hvor på banen jeg spiller. Jeg har det sjovt på banen uanset hvad, forklarede Roberto.

Valverde har på grund af manglende førsteholdsspillere udtaget mange B-spillere med på turen til USA. Engang var det Roberto, som blev kaldt op på førsteholdet og han ser da også ligheder.

- Det minder mig om mig selv, da jeg var yngre. De arbejder hårdt og lærer hele tiden.

Spanien har fået en ny landstræner i Luis Enrique efter at Julen Lopetegui ud af det blå valgte at bekræfte sit skifte til Real Madrid efter VM. Så langt kom han dog ikke, og han blev fyret lige inden VM. Et VM, hvor Roberto ikke var udtaget.

- Hvis jeg skal være ærlig, så havde jeg da forventet at komme med til VM. Men det gav mig en længere sommerferie ikke at blive udtaget. Så jeg er veludhvilet i dag. Jeg har altid sagt, at Luis Enrique har været vigtig for min karriere - både på B-holdet og førsteholdet.

- Hvis jeg i fremtiden skal udtages for Spanien, så kræver det at jeg fokuserer på Barcelona og leverer varen. Så må vi se, om Luis Enrique ringer til mig, forklarede Roberto videre.

26-årige Roberto har tre landskampe under bæltet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn MESSI 10

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder