Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skade: Cillessen ude med trykkede ribben

Skader - 22. august 2018Skade: Cillessen ude med trykkede ribben

Tidligere i dag kunne FC Barcelona fortælle om hvordan Sergi Samper til træningen havde pådraget sig en ankelskade. Nu er turen kommet til Jasper Cillessen, som er ude på ubestemt tid med trykkede ribben.

Til dagens træning pådrog Cillessen en skade - trykkede ribben - og ligesom Sergi Samper er det for tidligt at spå om hvornår han er tilbage. Lægerne vil holde øje med begge spillere og følge skadernes udvikling.

Cillessens skade kommer meget uheldigt, da han netop nu er i gang med at tage imod tilbud i håbet om at finde sig en klub, hvor han kan få spilletid hver uge. Ernesto Valverde har et luksusproblem med Ter Stegen og Cillessen og den manglende spilletid har altså fået Cillessen på markedet. Det kan derfor ske, at en klub køber en skadet målmanden inden for de kommende ni dage.

29-årige Jasper Cillessen har spillet 21 kampe for FC Barcelona. Her er det primært blevet til kampe i Copa del Rey, hvor han har leveret et fremragende stykke arbejde. Kun to mål lukkede FC Barcelona ind i ni Copa del Rey-kampe i sidste sæson.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder