Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergi Roberto er klar til næste kamp

Skader - 10. oktober 2018Sergi Roberto er klar til næste kamp

Sergi Roberto startede kampen mod Athletic Bilbao på midtbanen men kunne ligesom sine holdkammerater ikke for alvor få gang i sit spil. Ernesto Valverde havde valgt at rotere til kampen på grund af det hårde program, men det blev kun værre.

Sergi Roberto måtte nemlig forlade banen med en skade kort inde i anden halvleg og klublægerne meldte ham i første omgang kun ude af kampen på Wembley mod Tottenham. Siden var han også ude mod Valencia i La Liga på Mestalla, men nu ser det ud til, at han er på vej tilbage.

Flere medier melder, at han står til Valverdes rådighed når La Liga genoptages om 10 dage. Her får FC Barcelona besøg af førstepladsen fra Sevilla. Der er tale om en direkte duel om førstepladsen, da blot ét point adskiller de to mandskaber.

FC Barcelona har haft en tendens til at spille uafgjort på det seneste og hvis det sker igen, så vil FC Barcelona gå op på 16 point hvilket i værste tilfælde kan få dem helt ned på sjettepladsen såfremt Atletico Madrid slår Villarreal, Real Madrid slår Levante, Espanyol slår Huesca og Alavés sejrer mod Celta Vigo. Topfeltet er stramt og der er kun to points forskel fra første- til sjettepladsen hvorfor det kan kun hen og blive en sort dag på Camp Nou såfremt man rykker helt ned på sjettepladsen efter ni spillerunder.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder