Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Dembélé har noget, som ingen andre har

Nyheder - 25. november 2018




Ousmane Dembélé har været i modvind i ugevis, men i aftes fik han for en stund sat låg på, da han blev skiftet ind og scorede et vigtigt mål for FC Barcelona. Efter opgøret var der ros at hente fra cheftræner Ernesto Valverde, som håber, at man kan få endnu mere ud af franskmanden.

- Dembélé har noget, som ingen andre har. Talentet er noget, som vi skal hjælp ham med at forløse. Som hold er det vigtigt, at man har spillere, der har specialister, og det er han.

- Vores wing-spillere skal tage chancer og spille med entusiasme. De skal vise, at de er klar til at gå med frem og tilbage. Dembélé har selvtillid, spiller med begge fødder og giver sikkerhed.

- Der er tider, hvor alle taler om ham, men vi håber, at han kan se igennem og det præstere på banen.

- Det afhænger af ham selv om han skal have flere spilleminutter. Man skal kæmpe sig til minutter på træningsbanen og vise sig selv frem i kampene.

- Det er sandt, at han ikke var udtaget til den seneste kamp, men vi skal som hold hjælpe ham med at opnå succes. Han havde succes på banen i dag og vi forventer mere fra ham fordi han har så meget talent.

Det er forventet, at Ousmane Dembélé starter inde mod PSV i midtugens Champions League-kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Dembélé har noget, som ingen andre har

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder