Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Disse forsvarsspillere kigger FC Barcelona på

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. december 2018


Disse forsvarsspillere kigger FC Barcelona på

Samuel Umtitis knæproblemer har fået FC Barcelona til at øge aktiviteten på transfermarkedet. I første omgang ville man kun være til stede for at observere mulige handler, men man bliver nødt til at deltage aktivt, da Umtiti forventes ude i flere måneder.

Derfor har den sportslige ledelse arbejde på at få nogle aftaler på plads og det har betydet, at man har været i kontakt med flere forskellige agenter. Matthijs de Ligt er højt på listen og det nævnes, at der allerede er en aftale i hus, men at skiftet først går igennem til sommer.I mellem tiden har man kigget på 34-årige Branislav Ivanovic, 30-årige Benedikt Höwedes, 34-årige José Fonte og 32-årige Adil Rami. Der er mange spillere på listen og prioriteten kendes endnu ikke, men klubben har sørget for at pege spillere ud, som man kan gå videre til hvis en handel ikke kommer igennem med den første spiller, som man går efter.

Af unge spillere nævnes Unai Núñez, Diego Llorente, Jorge Meré, Milan Skriniar, Leonardo Balerdi, Dayot Upamecano og danske Andreas Christensen. Hvem der ligger øverst på listen vides ikke, men listen er lang og det er absolut ikke alle, som har en prioritet - blot en profil, der kan spilles ind i FC Barcelona.
Læs også
- Ajax øger prisen på Matthijs de Ligt
- Juventus frygter Barca i Matthijs de Ligt-jagt
- De Jong: Nu er det De Ligts tur
- Juventus knokler for De Ligts underskrift
- Onana: De Ligt og De Jong spørger om Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder