Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca genåbner interesse for De Ligt

Transfermarked - 21. maj 2020




Barca er på udkig efter at tjene en masse millioner ved spillersalg. Det sker for at genopbygge et stærkt hold efter at man sæson efter sæson har set hvordan der har manglet styrke i mange af kæderne. Udover angrebet, så vil man også forstærke sig i forsvaret og her kommer Matthijs De Ligt i spil igen.

Barca stod klar til at hente både De Ligt og De Jong sidste år, men det endte med at De Ligt tog en anden beslutning og skiftede til Juventus. Ifølge engelske medier har han ikke formået at falde til i byen og han har selv luftet idéen om et sommerskifte. Her kommer Barca ind i billedet.

Da Barca blev klar over situationen valgte de at komme med et konkret bud på De Ligt, men Juventus afslog straks buddet på 74 millioner euro ifølge Marca. Juventus er ikke interesseret i at haste sig ud i en transfer og man ønsker da også selv at se situationen an efter coronatiden. De ved ikke engang hvornår de spiller den næste kamp, så italienerne tager situationen med ro.

I mellem tiden forhandler man dog på livet løs, da Semedo, Arthur, Rakitic, Pjanic og ikke mindst De Sciglio har været rygtet ind i en byttehandel. Endnu er der intet officielt, men noget kunne tyde på, at Barca nu forsøger at inkludere De Ligt ind i byttehandlen. Det vil man helt sikkert høre mere til snart såfremt det skulle blive relevant. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca genåbner interesse for De Ligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder