Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Raiola: Barca behandlede De Ligt som en skive ost

Nyheder - 2. januar 2020




Fodboldagenten Mino Raiola er aldrig bange for at sige sin mening direkte. Han har det med at skyde skarpt mod andre og denne gang er det FC Barcelonas ledelse, som står for skud i forbindelse med deres forsøg på at hente Matthijs de Ligt da han var på kontrakt i Ajax.

Som bekendt stod Barca godt positioneret i forhold til at hente både Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt, men det lykkedes dem kun at hente De Jong, og nu taler Raiola, som er De Ligts agent, ud om situationen i sommers.

- Barca troede, at de ved at hente De Jong, automatisk fik fat i De Ligt. De behandlede ham (De Ligt) som en skive ost, som vi plejer at sige. De havde ikke et grundlag for at hente ham - troede de selv på, at en spiller som Piqué bare ville forlade sin position i forsvaret?

- I Holland ser man næsten Barca som en hollandsk klub; ikke en udenlandsk klub. Alle troede, at De Ligt-handlen var sikret og at han ville skifte til Barca. Han er ikke interesseret i penge, han vil bare spille fodbold, og Juventus var allerede interesseret et år tidligere, forklarer Mino Raiola.

De Ligt skiftede siden til Juventus, hvor han fik en svær start, men hurtigt fik en masse spilletid, da Chiellini måtte udgå med en slem knæskade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Raiola: Barca behandlede De Ligt som en skive ost

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder