Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Raiola: Barca behandlede De Ligt som en skive ost

Nyheder - 2. januar 2020
Raiola: Barca behandlede De Ligt som en skive ost

© Juve FC


Fodboldagenten Mino Raiola er aldrig bange for at sige sin mening direkte. Han har det med at skyde skarpt mod andre og denne gang er det FC Barcelonas ledelse, som står for skud i forbindelse med deres forsøg på at hente Matthijs de Ligt da han var på kontrakt i Ajax.

Som bekendt stod Barca godt positioneret i forhold til at hente både Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt, men det lykkedes dem kun at hente De Jong, og nu taler Raiola, som er De Ligts agent, ud om situationen i sommers.

- Barca troede, at de ved at hente De Jong, automatisk fik fat i De Ligt. De behandlede ham (De Ligt) som en skive ost, som vi plejer at sige. De havde ikke et grundlag for at hente ham - troede de selv på, at en spiller som Piqué bare ville forlade sin position i forsvaret?

- I Holland ser man næsten Barca som en hollandsk klub; ikke en udenlandsk klub. Alle troede, at De Ligt-handlen var sikret og at han ville skifte til Barca. Han er ikke interesseret i penge, han vil bare spille fodbold, og Juventus var allerede interesseret et år tidligere, forklarer Mino Raiola.

De Ligt skiftede siden til Juventus, hvor han fik en svær start, men hurtigt fik en masse spilletid, da Chiellini måtte udgå med en slem knæskade.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder