Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Ligt: Meget kan ændre sig på tre måneder

Transfermarked - 1. marts 2022




Mange store europæiske fodboldklubber holder øje med Matthijs de Ligts situation i Juventus. Det var et stort skridt for ham, da han skiftede til den italienske klub og blev en af de bedst betalte spillere i truppen, men det lader til at han til sommer kan være på vej videre.

I hvert fald udtalte hans agent, Mino Raiola, i december, at De Ligt er klar til et nyt skridt i sin karriere. Matthijs de Ligt vælger dog ikke at åbne munden for meget, da han har fuld fokus - og respekt - for Juventus, men erkender, at meget kan nå at ske i løbet af de kommende måneder indtil transfervinduet åbner.



- Det, som Raiola sagde, var tre måneder siden. Meget kan nå at ændre sig. Lige nu er jeg fokuseret på sæsonen, lyder det fra De Ligt ifølge hollandske Rondo.

Det kan gå begge veje. Det kan også ende med, at han vælger at blive i Juventus, men umiddelbart har han længe lagt op til et skifte og siden Raiolas udtalelse har flere klubber åbnet interessen for De Ligt og en af dem er Barca, som gør klar til at styrke defensiven til sommer.

Her forventes det, at man henter en ny centerback og en venstreback. Centerbacken kan gå hen og blive De Ligt - men som spilleren selv siger, så kan der nå at ske mange ting i løbet af de kommende måneder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Ligt: Meget kan ændre sig på tre måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder