Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Matthijs de Ligt kan blive en mulighed

Transfermarked - 23. december 2021




Barca har tidligere været ude efter Matthijs de Ligt, da han sammen med Ajax tog verden med storm. Han valgte dog i sidste ende at rykke til Juventus, men det vurderes, at han er klar til at rykke videre i karrieren og Barca er hans første prioritet.

Det er ingen hemmelighed, at Joan Laporta har et godt og sundt forhold til superagenten Mino Raiola, som har Matthijs de Ligt under sine vinger. Og ifølge RAC1 kan der åbnes en dør for at Barca går efter Matthijs de Ligt - men det kræver, at Philippe Coutinho og Samuel Umtiti finder sin vej ud af klubben.



Der skal være plads i budgettet til både transferbeløb og aflønning og derfor kræver det, at Barca sender de løntunge Coutinho og Umtiti ud af klubben. På den måde vil der åbne sig en helt ny verden, da de to spillere sammenlagt tjener ustyrligt med penge - angiveligt 275 millioner kroner årligt - og det vil frigøre en masse hvis Barca var foruden den udgift på to spillere, som ikke indgår i Xavis planer og som nærmest ingen spilletid får.

Matthijs de Ligt er blevet 22 år og en stor portion erfaring rigere i Juventus. Han har en god fodboldalder, men har allerede været med i lang tid - også på den helt store scene i Champions League. Så han er utvivlsomt en af de spillere, der kan være med til at forbedre Barcas defensiv, der igennem flere år har ledt efter formularen til at stå stærkt.

Det kræver dog at en kabale skal gå op hvis Barca skal gøre brug af interessen i Matthijs de Ligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Matthijs de Ligt kan blive en mulighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder