Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nu har Barca budt på De Ligt

Transfermarked - 20. marts 2019




Det begynder så småt at ligne noget omkring Matthijs De Ligts fremtid. Flere klubber står nærmest i kø til at hente ham, men han skulle have besluttet sig for, at Ajax skal sælge ham til FC Barcelona. Og nu er der brudt nye informationer ud.

Sport rapporterer således, at De Ligt bliver udstyret med en 5-årig kontrakt og at man i FC Barcelona føler sig sikre på, at handlen nok skal gå igennem, da det er i alles interessere.



FC Barcelona tror på, at de inden for en måneds tid kan lave en bindende aftale med De Ligt som gør, at han skifter når sæsonen er slut. FC Barcelona har aldrig lagt skjul på deres interesse og nu er det også kommet et bud fra dem.

FC Barcelona har budt 60 millioner euro for at få fingrene i De Ligt. Herudover skal der tilføjes op mod 15 millioner euro i variabler hvilket kan bringe den totale pris op på 75 millioner euro. FC Barcelona tror på, at handlen er i hus, men på de interne ledergange ønsker man ikke at gå for hurtigt i skoene før en forhåndskontrakt som minimum er underskrevet.

Det ligner dermed at FC Barcelona har slået Juventus i kampen om den eftertragtede De Ligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu har Barca budt på De Ligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder